Opgeleverd

VoorburgsKwartier fase 2 in het echt bekijken?

8 juli '20

Een nieuwbouwwoning kopen is anders dan een bestaande woning. Het heeft een heleboel voordelen, zo beschik je over een geheel geïsoleerd en toekomstbestendig huis en hoef jij je voorlopig geen zorgen te maken over hoge onderhoudskosten. Een nadeel van een nieuwbouwhuis is dat je vaak niet in het echt kan zien hoe de woning eruit ziet. Je koopt de woning ‘op papier’. Mede daarom steken wij veel tijd in het maken van goede impressies, zodat je een goed beeld hebt van hoe de woningen er straks uit zien.

Anders bij VoorburgsKwartier fase 2

Bij VoorburgsKwartier fase 2 kunnen wij jullie naast de impressies ook de woningen in het echt laten zien, want VoorburgsKwartier fase 2 is op vele vlakken gelijk aan fase 1. Ben jij benieuwd naar hoe fase 1 eruit ziet? Neem dan vooral een kijkje in de wijk en proef de sfeer. Wil je liever samen met één van de verkopers de locatie bekijken? Dat kan! Neem contact op met BPD, WVK Makelaars of Frisia Makelaars voor een afspraak.

Ben jij niet in staat om fase 1 in het echt te bekijken? Niet getreurd, want wij hebben enkele foto’s gemaakt welke een goed beeld geven hoe de woningen van fase 2 er straks uit komen te zien. Kijk je mee?