Opgeleverd

Verkoop VoorburgsKwartier fase 2 gestart!

9 juli '20

Het is zover: de verkoop van VoorburgsKwartier fase 2 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je Mijn Eigen Huis account en kan tot maandag 20 juli om 17.00 uur. Woensdag 22 juli worden de woningen toegewezen.

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de tekeningen, afwerking, meer- en minderwerk en nog veel meer informatie over jouw favoriete woningen. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door voor maximaal 5 bouwnummers. Vergeet niet je financiële check te uploaden. 

image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met maandag 20 juli om 17.00 uur. Woensdag 22 juli vindt de toewijzing plaats. Na 17.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je Mijn Eigen Huis account en ontvang je van ons een e-mail. 

Vragen?

Het team van VoorburgsKwartier staat klaar om al jouw vragen rondom de woningen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons zoals altijd telefonisch, per chat of mail te bereiken tijdens de reguliere openingstijden.