VoorburgsKwartier
Logo Logo
14 december 2016

Ruim 200 bezoekers bij start verkoop

De verkoop van de 38 nieuwbouwwoningen in het nieuwe buurtje VoorburgsKwartier is recent heel succesvol gestart. Ruim 200 geïnteresseerden bezochten de verkoopbijeenkomst in hotel/restaurant Central Park. Zij lieten zich uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de herenhuizen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande villa’s. 

Inschrijven is nog mogelijk

Mariella Huizenga, verkoopmanager bij BPD: “Het was ontzettend leuk om al die enthousiaste mensen bij elkaar te zien. De animo voor de woningen is groot, maar iedereen die zich nog niet heeft ingeschreven maakt net zoveel kans als degene die dat al wel heeft gedaan. Inschrijven is namelijk nog mogelijk tot maandag 19 december 12.00 uur.”

>> Bekijk de woningen

Ontdek het luxe woonsegment

VoorburgsKwartier wordt een nieuwbouwplan met de chique uitstraling van het oude Voorburg. Het nieuwe buurtje ligt tussen de Plaspoelkade en de Oude Trambaan. In VoorburgsKwartier vind je straks 38 nieuwbouwwoningen met veel variatie. De 22 herenhuizen (in 2 typen) hebben een verkoopprijs vanaf € 439.850 v.o.n. De 12 2-onder-1-kapwoningen liggen aan de nieuw aan te leggen Plaspoelhaven en koop je vanaf € 674.850 v.o.n. Op alle 4 de hoeken van het plan komen straks vrijstaande villa’s. Deze 4 woningen hebben een verkoopprijs vanaf € 719.850 v.o.n. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?