Hoe gaat de verkoop in z'n werk?

18 november '16

Maandag 12 december is de verkoop gestart. Heb je interesse in één van 38 schitterende woningen in VoorburgsKwartier? Lees dan verder hoe jij eigenaar kan worden.

1) Inzage in de verkoopstukken

Heb je je ingeschreven als belangstellende? Dan sturen wij je voor de start verkoop een nieuwsbrief met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de brochure, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair er standaard in de woningen komt. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. 

2) Informatiebijeenkomst

Op maandagavond 12 december vindt er tussen 18.00 en 20.00 uur een informatiebijeenkomst plaats in hotel/restaurant Central Park (Oosteinde 14, Voorburg). Tijdens deze bijeenkomst ontvang je de gedrukte brochure en heb je alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

3) Inschrijven op één of meerdere bouwnummers

Na de informatiebijeenkomst heb je tot maandag 19 december 12.00 uur de tijd om je in te schrijven op één of meerdere bouwnummers. Ga direct naar het inschrijfformulier.

4) Toewijzing en loting

De dag na de sluitdatum van de inschrijving wijzen wij de woningen toe aan de hand van de voorkeurbouwnummers die je aan ons door hebt gegeven. Als meerdere belangstellenden zich inschrijven voor hetzelfde bouwnummer vindt er een loting plaats.

5) Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt uiterlijk 23 december van ons een bericht. Ben je ingeloot? Dan neemt de makelaar contact met je op voor een adviesgesprek. De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een e-mail met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Na het adviesgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomsten op en kun je deze ondertekenen.