Download je eigen brochure van VoorburgsKwartier fase 2

6 juli '20

Vanaf nu is het mogelijk om een brochure te downloaden van je favoriete bouwnummer in VoorburgsKwartier fase 2. Ideaal als je de details nog eens na wilt lezen of het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit!

image alt

Jouw favoriete woningtype in een brochure

Heb jij al een favoriete woning gevonden in VoorburgsKwartier fase 2? Dan is het mogelijk om een brochure te downloaden met de informatie die op dit moment beschikbaar is. Ga naar de pagina Woningen, klik op jouw favoriete bouwnummer en scroll naar de button Downloaden brochure. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete bouwnummers? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

Naar de pagina Woningen

Brochure bij de makelaar

Naast de digitale brochure per bouwnummer hebben wij ook een uitgebreide flyer per woningtype gemaakt en gedrukt. Deze brochure kun je vinden op het kantoor van de makelaars: WVK Makelaars: Parkweg 319 in Voorburg of Frisia Makelaars: Javastraat 1a in Den Haag. 

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk de woningen