VoorburgsKwartier
Logo Logo

Er is een mijlpaal in VoorburgsKwartier bereikt. Eind november zijn de brieven op de post gedaan met het fantastische nieuws dat de 38 woningen van VoorburgsKwartier definitief gebouwd gaan worden. Kopers, van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Vorige week is Oranje B.V. in opdracht van Schouten en BPD gestart met de sloop van het Billiton-kantoorgebouw aan de Dokter van Zeelandstraat. De sloop is het startschot voor de bouw van de 38 exclusieve woningen op deze locatie.

Lees verder

Maandag 12 december is de verkoop van de 38 woningen in VoorburgsKwartier heel succesvol gestart. Heb je interesse? Schrijf je dan voor 19 december 12.00 uur in!

Lees verder

De start verkoop komt snel dichterbij. Wil je nu al alles weten over de herenhuizen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande villa's? Download dan de brochure en lees je alvast in.

Lees verder

Achter de schermen werken we hard aan alle voorbereidingen voor de start verkoop van de 38 woningen. De koopsommen, de impressies van de verschillende woningtypen en de woningplattegronden zijn ondertussen definitief.

Lees verder

In een overvol hotel/restaurant Central Park gaf de architect van de woningen, ir. Fred Bos van Bos Hofman Architektenkombinatie, een uitgebreide toelichting op het nieuwbouwplan en de architectuur van de woningen.

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de exclusieve woningen van VoorburgsKwartier? Lees dan verder hoe de verkoopprocedure in z'n werk gaat.

Lees verder

Op donderdag 17 november a.s. organiseren wij een preview van het plan voor alle belangstellenden. Wil je hierbij zijn? Meld je dan bij ons aan!

Lees verder

Ben jij ook zo benieuwd naar de verdere ontwikkeling van VoorburgsKwartier? Je kunt nu zien waar de woningtypen in het plangebied liggen. Bekijk snel de situatietekening!

Lees verder

Heb jij een kleurplaat gekregen tijdens de Vlietdagen in Voorburg en Leidschendam op 17 en 18 september? Kijk dan snel hoe je aan de kleurwedstrijd meedoet!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?