Hier komt al het goede samen

Een schitterend huis, vlak bij de nieuwe Plaspoelhaven. Dat is jouw thuisbasis. Rust! Wat een fijne plek om te wonen. Zeker als je bedenkt dat je ook zo in Leidschendam Centrum, oud Voorburg, winkelcentrum Leidsenhage en het mooie Den Haag bent.

De nieuwe haven

In VoorburgsKwartier woon je altijd op een steenworp afstand van de nieuwe Plaspoelhaven die toegang geeft tot de Vliet. In deze haven komen straks circa 60 ligplaatsen voor pleziervaartuigen. Naast kleine opstapsteigers vind je hier 3 nieuwe bruggen voor fietsers en voetgangers. Ook worden er 2 speelplekken gemaakt.

Water Leidschendam

Uit eten en borrelen

Bewoners van VoorburgsKwartier wonen op een heel bijzonder plekje in Leidschendam. Geniet op een terrasje aan het water van een drankje en zie de schepen door de sluizen voorbij varen. Heb je zin om uit eten te gaan? In het sluizengebied vind je gezellige restaurantjes maar ook in het oude centrum van Voorburg kun je lekker uit eten.  

Horeca Leidschendam

Buitenspelen en school

Wie kinderen heeft, zit goed in het VoorburgsKwartier. In de buurt zijn diverse basisscholen en middelbare scholen. Je bereikt ze lopend of met de fiets. Buitenspelen kan hier overal. Lekker in de tuin of in het Sytwendepark, dé plek om veilig op avontuur te gaan.

Buitenspelen

Winkelen

Voor je boodschappen loop je in 4 minuten naar het Damplein. Op en om de Damlaan loopt het winkelaanbod uiteen van bijzondere winkels en boetiekjes tot de gespecialiseerde bakker, kaasboer en slager. Ontdek ook de vele leuke winkels in het oude centrum van Voorburg. Wil je echt uitgebreid winkelen? Ga dan naar het nabijgelegen winkelcentrum Leidsenhage.

Winkelen Leidschendam
Wanneer kunnen we hier wonen? Bekijk de planning
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op