Nieuwbouw Leidschendam-Voorburg

Nabij het gezellige hart van Leidschendam komen de nieuwbouwwoningen van VoorburgsKwartier. Een prachtig plan aan de nieuwe Plaspoelhaven met rijk gedetailleerde architectuur geïnspireerd op de historische gebouwen van Voorburg. Wie hier een woning koopt, geniet van wonen in het vernieuwde centrum van Leidschendam. Het is vaak gezellig druk op de terrassen aan de sluizen van de Vliet en alle voorzieningen, winkels en restaurants liggen op loopafstand.

Ontdek het complete winkelcentrum

Vanuit VoorburgsKwartier loop of fiets je in een paar minuten naar het Damplein en de Damstraat. Na de vernieuwing zijn hier heel veel winkels en horecagelegenheden bijgekomen. Een verrijking voor iedereen die in Leidschendam woont. Naast een grote supermarkt vind je hier een exclusieve bloemenwinkel, een patisserie, meerdere eetgelegenheden, kapsalons, modewinkels en een zonnestudio. Je bevind je in een aantrekkelijk aaneengesloten en compleet winkelcentrum.

Sporten en recreatief bezig zijn

Heb je een sportief gezin? Dan zit je goed in Leidschendam. Hier vind je enorm veel sportclubs en verenigingen. Van sportschool tot hockeyclub en van tennisvereniging tot maneges. Daarnaast ligt recreatiegebied Vlietlanden met diverse watersportvoorzieningen op slechts 10 minuten fietsafstand. Geniet hier van een mooie wandeling, een lekkere fietstocht of een rondje hardlopen. De natuur is schitterend. 

Zo goed bereikbaar

Leidschendam ligt ideaal. Binnen 10 minuten ben je in Delft, Den Haag en Leiden. Vijf minuten langer in de auto en je zit in Rotterdam. Zoetermeer is slechts een kwartiertje rijden. Ook fijn dat je in een half uur op Schiphol staat. Overigens kun je ook prima uit de voeten met het openbaar vervoer. De Randstadrail stopt in Leidschendam en sluit aan op tram 19 die je onder meer naar Delft brengt. 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op
Wat heeft VoorburgsKwartier te bieden? Bekijk de voorzieningen